Project Manager 1920 x 500

Stage Design

Ben jij op zoek naar een Design stage? Solliciteer dan snel!

IMG_6181

Waarom kiezen voor Experius?

Wij bieden jou een uitdagende stageplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Een Great Place To Work betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.

Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een bedrijfsuitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen, zoals bootje varen door de grachten van Utrecht. Ook gaan we met heel Experius elk jaar een weekendje weg!

Je start met een kop koffie, en dan?

Tijdens de weekstart bespreek je wat je doel is voor komende week en wat je vandaag gaat doen. Je wordt onderdeel van een creatief team van designers en marketeers die elke dag bezig zijn met het bedenken van nieuwe creatieve oplossingen. Je gaat samen met het team aan de slag aan de lopende projecten. Tijdens je stage ga je werken aan het ontwerpen van webwinkels zoals Oxfam Novib, Boots, Solis, NEN en Eleganza. Denk hierbij aan het bedenken en maken van visual design, wireframes, prototypes en het creëren en vullen van content en de vormgeving van mock-ups. Binnen dit team krijg je de vrijheid om werkzaamheden die je interesseren naar je toe te trekken. Verder kun je bijvoorbeeld meedoen aan een brainstormsessie over een (re)design. (re)branding en/of een interface gebruiksvriendelijker maken. 

Na de lunchpauze is er een kick off van een nieuw project waar jij in zal gaan ondersteunen. Je vindt het leuk om je eigen visie te delen en durft het voortouw te nemen in het maken van keuzes. Je hebt namelijk veel vrijheid tijdens deze stage en het inbrengen van ideeën wordt altijd gewaardeerd.

Jij hebt zin om de verborgen geheimen van bijvoorbeeld Adobe, Sketch en Figma te ontrafelen. We verwachten in ieder geval wat basic skills van je, maar je krijgt zeker ruimte om jezelf hierin verder te ontwikkelen. Heb je ook nog interesse in het ontrafelen van data in bijvoorbeeld Google Analytics? Dan is dat een mooie bonus!

IMG_6160

Wij vragen

 • Je bent een MBO of HBO student met een grafische/design richting. Denk bijvoorbeeld aan: communicatie & multimedia design, grafische vormgeving & webdesign
 • Je hebt wel eens met Adobe/Figma/Sketch gewerkt
 • Je hebt affiniteit met (e-commerce) websites, webshops en andere digitale uitingen
 • In het bezit van een kickass portfolio
 • Je kan zelfstandig te werk gaan, maar je vindt het vooral leuk om samen te werken
 • Je bent creatief, initiatiefrijk en leergierig
 • Beheersing van de Nederlandse taal en woonachtig in omgeving Utrecht

Wij bieden

 • Stage lopen bij één van de Best Workplaces van Nederland
 • Volop opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief
 • De leukste borrels en bedrijfsuitjes die je je kunt verzinnen
 • Flexibele werktijden
 • Inhouse gym
 • De invulling, duur en/of startdatum van de stage is in overleg te bepalen

Als stagiair binnen Experius kan je uiteraard rekenen op een passende stagevergoeding!

Jouw toekomstige collega's aan het woord

 • DSC03278-1

  Simone

  "Bij Experius kun je ontzettend veel leren, mits je zelf initiatief toont!"

Of neem contact op

Vragen over de vacature of over Experius, Arnout staat je graag te woord!

Toch niet helemaal wat je zoekt?